Elektrische vouwfietsen kopen?

Een moderne, gebruiksvriendelijke en duurzame elektrische vouwfiets koop je bij BOHLT!

Elektrische vouwfiets kopen

Een moderne, gebruiksvriendelijke en duurzame elektrische vouwfiets koop je bij BOHLT!
BOHLT-Elektrische-vouwfietsen-001

Waarom een elektrische vouwfiets kopen bij BOHLT?

Ben je op zoek naar een elektrische vouwfiets? Dan ben je bij BOHLT aan het juiste adres! Bij BOHLT kan je een moderne en robuuste e-vouwfiets kopen.

Het voordeel van een elektrische vouwfiets is dat je de fiets overal gemakkelijk mee naartoe neemt. Reis je vaak met het ov? Dan raden we je zeker aan om een elektrische vouwfiets te kopen! Je vouwt de fiets gemakkelijk en snel op en je hoeft in het ov geen fietstoeslag te betalen. Daarnaast is de fiets ook ideaal om mee te nemen op je camper, caravan of boot. Wanneer je reist met een van bovenstaande vervoersmiddelen is het ideaal om een mini vouwfiets mee te nemen. De fiets neemt weinig ruimte in beslag en daarnaast is het handig dat je op je vakantiebestemming nog op pad kan gaan met de fiets!

Bij BOHLT kan je een elektrische vouwfiets kopen die een stoer en sportief uiterlijk heeft. Onze vouwfietsen zijn befaamd om hun gebruiksgemak, soepele besturing en krachtige elektrische aandrijving. Hiermee ben je sneller op je eindbestemming mét meer comfort! Onze elektrische vouwfietsen zijn stil, milieubewust en onderhoudsvriendelijk. Ons assortiment bestaat uit verschillende modellen, zodat er altijd wel een model tussen zit die aan jouw wensen voldoet. Wil je het zelf eens ervaren? Bekijk onze verschillende vouwfietsen en boek een gratis proefrit bij één van onze dealers.

Elektrische-vouwfiets-kopen-BOHLT-X160-001

Waar moet je op letten bij het kopen van een elektrische vouwfiets?

Als je van plan bent om een elektrische vouwfiets te kopen moet je op verschillende dingen letten. Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar de actieradius van de fiets. Dit is de afstand die de je op de accu kunt afleggen. De actieradius van onze vouwfietsen variëren tussen 35 en 50 kilometer. Afhankelijk van de afstand die je wilt afleggen kies je een e-vouwfiets uit op de actieradius. Leg je veel korte afstanden af? Dan kan je een elektrische vouwfiets kopen met een kleinere actieradius. Wil je langere stukken kunnen fietsen? Bekijk dan onze BOHLT X160 en BOHLT R160. Deze fiets hebben een actieradius van wel 50 kilometer!

Het volgende punt waar je op moet letten bij het kopen van een elektrische vouwfiets is het gewicht van de fiets. Moet je de vouwfiets vaak optillen? Dan is het aan te raden om te kijken naar lichtere modellen, zoals de BOHLT R140. Het gewicht van de vouwfiets wordt bepaald door het materiaal van het frame en het gewicht van de motor en accu.

Het is ook aan te raden om te letten op de grootte van de wielen. Des te groter de wielen zijn, des te makkelijker het is om je evenwicht te bewaren tijdens het fietsen. Daar tegenover staat dat een vouwfiets met kleinere wielen veel compacter op te vouwen is. De wielen van onze vouwfietsen variëren tussen 14 en 20 inch. Ben je op zoek naar een vouwfiets met 20 inch wielen? Bekijk dan eens naar de BOHLT R200 of BOHLT X200.

Accessoires voor de elektrische vouwfiets kopen

Je kunt allerlei verschillende accessoires voor je elektrische vouwfiets kopen. Hierdoor kan je je eigen e-vouwfiets nog meer personaliseren of optimaliseren. Bekijk bijvoorbeeld onze opbergtas eens, waarin je jouw elektrische vouwfiets kan opbergen en beschermen. Daarnaast kan het voorkomen dat een onderdeel van de fiets na een aantal jaar aan vervanging toe is. Daarvoor kan je bij ons nog alle onderdelen van de vouwfiets los kopen. Maak je vaak lange tochten? Dan is het ook aan te raden om een extra accu te kopen! Met een extra accu kan je een stuk verder fietsen door ze af te wisselen.

Benieuwd welke accessoires er allemaal te koop zijn?

Gratis proefrit op een BOHLT maken?

Ben je van plan om een elektrische vouwfiets te kopen? Wij bieden de mogelijkheid om deze elektrische vouwfiets vrijblijvend uit te proberen.
Vraag een proefrit aan bij jouw dichtstbijzijnde dealer en ervaar een echte BOHLT!

Wil je de BOHLT E-Bike zelf testen? Dat kan! Wij bieden de mogelijkheid om deze elektrische vouwfiets vrijblijvend uit te proberen. Vraag een proefrit aan en ervaar een echte BOHLT.