Vraag een gratis proefrit aan!

Benieuwd naar het gemak, het comfort of de snelheid van één van onze producten?
> Gratis proefrit aanvragen

Vraag een gratis proefrit aan!

Benieuwd naar het gemak, het comfort of de snelheid van één van onze producten?
> Gratis proefrit aanvragen
Bohlt gratis proefrit aanvragen
Maak een gratis proefrit in de buurt
Lighting
BOHLT Dealers in Nederland en België
E-mobility gemaakt voor jong en oud

De e-mobility producten van BOHLT zijn er voor iedereen en hebben één ding gemeen: eenvoud. Aanzetten en wegrijden, dat is het idee. Als jonge speler op het gebied van e-mobility onderscheiden we ons door het rijden van A naar B weer leuk te maken. Hoe? Met betrouwbare elektrische scooters, stoere elektrische vouwfietsen en compacte elektrische steps zorgen we dat iedereen snel zijn bestemming bereikt.

Geïnteresseerd in één van onze e-mobility producten? Vraag dan snel een gratis proefrit aan!

Vraag binnen 3 stappen een gratis proefrit aan

Vraag binnen 3 stappen een proefrit aan

Stap 1

  • 1
  • 2
  • 3
Welk model wil je testen?
Naam
E-mail
Telefoonnummer
Dealer zoeken
Zoeken

Bedankt!

Uw aanvraag is ontvangen, de dealer neemt binnenkort met u contact op.

Volgende
namelbl addresslbl

Wat vinden onze klanten?

Frank
Frank
13-10-2021
Lees verder
Wat een fijne en gave elektrische vouwfiets is de BOHLT R200 zeg! Ik heb de groene uitvoering en ben erg tevreden. In eerste instantie heb ik hem gekocht voor onze campervakanties, maar ik gebruik hem nu ook dagelijks in de stad. Tochten van 50 kilometer haal ik er gemakkelijk mee. Al met al een top fiets!
Sandra
Sandra
01-10-2021
Lees verder
Enkele weken geleden heb ik de X200 gekocht en ik ben er zeer over te spreken. Doordat de fiets 20 inch wielen heeft voelt hij erg stevig aan. Ik voel me veilig op de fiets en daarnaast zit hij ook erg lekker. Na de goede ervaringen hebben we er meteen nog een bijgekocht voor mijn man. Hij fietst er nu ook dagelijks op!
Koen
Koen
26-09-2021
Lees verder
Goede service van BOHLT ontvangen. Ik had een aantal vragen over het onderhoud van de fiets en werd direct goed geholpen. Vriendelijke club! Daarnaast ben ik erg blij met mijn fiets. Hij rijdt lekker en de accu gaat lang mee. Ook het fietsen zonder de trapondersteuning voelt hetzelfde aan als een normale fiets.
Kim
Kim
03-09-2021
Lees verder
Ik heb de BOHLT X160 nu al een half jaar en ik ben er super blij mee! Ik gebruik de vouwfiets dagelijks om op mijn werk te komen. Ik heb er al ruim 1000 km mee gefietst. Vooral over het inklappen ben ik erg tevreden. Dit gaat erg soepel, zodat ik hem makkelijk in de trein mee kan nemen.